Bloemenabonnement

Bloemenabonnement particulieren

Wat is er leuker dan iemand te verrassen met een bloemenabonnement, bijvoorbeeld voor een huwelijksfeest, jubileum of een andere speciale gelegenheid!

U kunt ervoor kiezen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een mooi boeket of bloemstukje te laten bezorgen al dan niet compleet met leenvaas. U kunt zelf aangeven van wat voor soort boeket de ontvanger houdt of u laat het aan ons over om elke keer een mooie creatie te maken.

Via een bezorgschema zorgen wij ervoor dat er steeds op de afgesproken datum een boeket wordt bezorgd, uiteraard maken er elke keer weer iets moois van.

Wilt u meer informatie hierover, vul dan het contactformulier in of informeer in de winkel.

Bloemenabonnement bedrijven

Bloemen en planten brengen sfeer in uw bedrijf en zorgen voor een aangename werkomgeving. U kunt denken aan een boeket op de balie van uw ontvangstruimte of receptie, bloemen voor op de tafels in uw restaurant of bijvoorbeeld een mooi boeket in een hotelkamer voor ontvangst van uw gasten. Een decoratief boeket of bloemstuk op de balie geeft een bezoeker van uw kantoor of praktijk een verzorgde indruk.

Wij kunnen een bloemstuk of boeket wekelijks (schuin afgesneden en op water gezet) in een leenvaas/pot bij u bezorgen. De week erna ruilen wij de vaas/pot weer om waarbij de bloemen steeds zullen variëren met de seizoenen.

De mogelijkheden zijn legio. Voor het met regelmaat afleveren van bloemen kunt u bij ons een abonnement afsluiten op basis waarvan wij wekelijks, of tweewekelijks, de gevraagde bloemen komen leveren, plaatsen of verversen.

Er zijn nog diverse andere mogelijkheden zoals onder andere kleinere tafelstukjes, binnen- en buitenplanten, etc. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bel ons op Tel. nummer 0164-211595 of stuur een email naar info@bloemenhuisadrienne.nl.

X