Rouwboeketten en rouwstukken

Rouwstukken en Rouwboeketten

Bloemen horen bij alle momenten in het leven.Wij besteden veel zorg en aandacht aan de laatste bloemengroet voor uw overleden dierbare. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd met het verzorgen van de bloemen voor begrafenissen en crematies, hebben wij een zeer compleet aanbod van door onszelf vervaardigd rouwbloemwerk samengesteld die u kunt bekijken en bestellen in onze (web)winkel www.bloemenhuisadrienne.nl

Wij hebben zowel in onze winkel in Bergen op Zoom als online vele foto’s (voorbeelden) ter beschikking in vele modellen en kleuren en voor elk budget. U kunt een rouwboeket of rouwstuk in onze winkel bestellen en laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen het rouwstuk zelf mee te nemen naar de uitvaart.

Bestel ook online

In onze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om u te oriënteren maar ook om op een eenvoudige manier rouwstukken, rouwboeketten, bloemenharten of rouwkransen online te bestellen en veilig online te betalen.

Bij uw rouwbloemen kunt u zowel een bedrukt lint als een mooie kaart bestellen waar u uw persoonlijke afscheidsgroet op kunt laten zetten. Om het u wat makkelijker te maken vind u hier ook voorbeeldteksten die u kunt gebruiken. Uiteraard bezorgen wij de door u bestelde rouwbloemstuk of rouwboeket op ieder adres, ook in kerken, crematoria en aula’s.

Een sterkteboeket ook wel een sympathieboeket genoemd is een boeket wat u bij de nabestaanden thuis kunt laten bezorgen om met uw steun, liefde en medeleven hun verdriet te verzachten.

Bezorging

Bij uw bestelling kunt u uiteraard een datum en tijdstip van levering aangeven.

Rouwlinten

Bij bestelling van een rouwboeket, rouwstuk, rouwhart of rouwkransen kunt u een lint of rouwkaart bestellen. De tekst op de linten kunt u door ons laten bedrukken, Meestal wordt gekozen voor een lint met 2 slepen, zie afbeelding. Heeft u veel namen die op het lint moeten worden gedrukt, kunt u ook kiezen voor een lint met 3 slepen of 4 slepen. Een rouwkaart is verkrijgbaar als Laatste Groet, Rust Zacht of een rouwkaart zonder tekst.