Particulieren

Bloemenabonnement particulieren

Leuk voor jezelf of als cadeau!

Wat is er leuker dan jezelf te trakteren of iemand anders te verrassen met een bloemenabonnement. Het is altijd een geslaagd en fleurig geschenk voor bijvoorbeeld  een huwelijksfeest, jubileum of een andere speciale gelegenheid!

Abonnement al vanaf €17,95 gratis bezorgd in Bergen op Zoom                                       

Wij bieden standaard 3 maten abonnementen aan.

klein Leuk boeket €17,95 (zonder leenvaas) € 21,95 incl. leenvaas.

medium Fraai boeket met meer volume € 22,95 (zonder leenvaas) € 26,95 incl. leenvaas

groot Royaal boeket met bijzondere bloemen € 27,95 (zonder leenvaas)    € 31,95 incl. leenvaas

 

Frequentie abonnement.

U kunt ervoor kiezen wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eens per kwartaal een mooi boeket  te laten bezorgen. Welke frequentie u ook kiest, u kunt iedere keer genieten van verse door ons zelf gemaakte boeketten.

Soort Boeket.

U kunt kiezen voor elke keer een plukboeket  of elke keer een rondgeschikt boeket gemaakt met veilingverse bloemen van het seizoen. Ook kunt kiezen voor gevarieerd en het helemaal aan ons overlaten om elke keer een mooie bloemencreatie  te maken. Dan is elke levering helemaal een verrassing.  Zijn er speciale wensen bijvoorbeeld een lievelingsbloem of kleur laat het ons weten en wij houden er uiteraard rekening mee.

Bloemenabonnement in leenvaas. Wij bieden ook een bloemenabonnement in leenvaas aan. Hierbij worden de bloemen in een vaas bezorgd. Wij hebben de bloemen voor u al schuin aangesneden en in het water gezet. Als ontvanger hoeft u er dan alleen nog maar een mooi plekje voor te zoeken. De leenvaas geeft u bij de volgende levering weer aan de bezorger mee terug.

 Vaas gratis

Om uw abonnement nog leuker te maken ontvangt u bij het afsluiten van een abonnement zonder leenvaas van minimaal 6 boeketten bij de 1e levering  een gratis vaas, deze mag u houden.

Boeket gratis

Bij het afsluiten/verlengen van een abonnement incl. leenvaas van tenminste 12 boeketten  ontvangt u een 13e  boeket gratis.

Bestel/bezorgschema.Via een bezorgschema, denk bijvoorbeeld aan: elke dinsdag of elke 1e donderdag van de maand zorgen wij ervoor dat er steeds op de afgesproken datum een boeket wordt bezorgd, uiteraard maken er elke keer weer iets moois van.

Abonnement buiten Bergen op Zoom U kunt ook buiten Bergen op Zoom maar wel binnen ons eigen bezorggebied een abonnement afsluiten. Hiervoor betaalt u slechts  € 2.50 extra per levering.

Check hieronder ons eigen bezorggebied.

Bezorgtijdstip en Bezorggebied U kunt voor bloemenabonnementen in Bergen op Zoom aangeven of u graag ochtend of middaglevering heeft. Bloemenabonnementen in: Hoogerheide, Huijbergen, Woensdrecht, Ossendrecht, Rilland, Putte, Halsteren, Heerle, Wouw en Wouwse Plantage gaan met de middag bezorgroute mee. Deze zullen tussen 14.00 en 17.30 bezorgd worden.

Abonnement ophalen. Blijft u liever niet thuis voor de bezorger en wilt u uw bloemenabonnement liever ophalen in de winkel dan zorgen wij ervoor dat het op de juiste datum op tijd voor u klaarstaat.

Vakantie Heeft u een bezorgdatum opgegeven en bent u dan net een weekje weg geen probleem neem even contact met ons op en wij passen de datum graag voor u aan.

Aanvang en betaling abonnement: het abonnement gaat in op de door u gekozen bezorgdatum en na ontvangst van de kosten van het abonnement.

Einde abonnement: Uw abonnement verloopt na levering van het laatste boeket automatisch.

Als u dit wenst nemen wij na afloop van uw abonnement contact op over eventuele verlenging.

Abonnement bestellen

Als u een abonnement wilt bestellen kunt in de winkel langskomen om alles door te nemen. Telefonisch bestellen is ook mogelijk. Wij bevestigen dan per mail de gemaakte afspraken waarbij wij een beveiligd betaalverzoek meezenden. Na betaling hiervan kan uw abonnement ingaan op de gewenste datum.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Telnr. 0164 211595.