Green Florist

Bloemenhuis

Adriënne

Uw Bloemist

Wij zijn Bloemenhuis Adriënne uit Bergen op Zoom en bestaan al langer als 30 jaar. Met passie voor ons vak maken wij dagelijks de mooiste creaties om mensen blij te maken.

Afgelopen jaren zijn wij achter de schermen ons bedrijf steeds verder aan het verduurzamen geweest.

Nu kunnen wij trots meedelen dat wij het certificaat Green florist hebben behaald na onafhankelijke toetsing door de geaccrediteerde organisatie MPS-ECAS.

Wij delen samen met de andere aangesloten bloemisten van Green Florist de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering.

Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector.

Als zelfstandige bloemist met het Green florist keurmerk voldoen wij aan de gestelde eisen voor een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn getoetst op diverse onderdelen zoals: duurzame inkoop, afvalscheiding, elektriciteit, transport en personeel.

Bij de bloemen en planten die wij zelf op de klokken van de veiling Flora Holland Naaldwijk en Aalsmeer inkopen letten wij er daarom ook op om zoveel mogelijk bloemen met het MPSA keurmerk te kopen. MPS is een veelgebruikt keurmerk in de sierteelt sector. Het keurmerk geeft o.a. aan hoe de teler ten opzichte van andere bedrijven scoort op de aspecten mest, bestrijdingsmiddelen en energie. Scoort een teler hoog dan krijgt deze het A of A+ label.

Inmiddels bestaat onze inkoop al voor meer dan 60% uit deze MPSA bloemen.

Ook bestaat sinds onze verbouwing in 2017 de verlichting in onze winkel al uitsluitend uit LED lampen. We hebben tegelijk met de schuifdeuren een klimaatcontrole systeem in de winkel gerealiseerd zodat wij helemaal geen gas meer gebruiken. Ook is onze nieuwe koelcel energiezuinig.

Wij dragen graag ons steentje bij om onze branche te verduurzamen.

Tegenwoordig worden ook veel bloemen online besteld. Hiervoor kunt u terecht in onze webshop. Sinds 2009 zijn wij aangesloten bij Topbloemen.nl en voeren als Premiumbloemist de orders uit in de omgeving Bergen op Zoom. Uiteraard zien wij u ook graag in onze winkel!

Spaarsysteem met kassabonnen.

Spaar uw kassabonnen, ze leveren geld op. Per 50 cent is 1 kassapunt, m.u.v. bezorgkosten. Bij 150 totaal gespaarde punten, wordt er € 2,50 in mindering gebracht op de volgende aankoop!

shopdetail
shopdetail
shopdetail