Info

Het bestellen van een rouwboeket of rouwstuk is niet wat u alledaags doet. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben wij het rouwbloemwerk verdeeld in vier verschillende categorieën. U hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel langskomen.

Ruime keuze aan rouwwerk

Rouwboeketten zijn voordeliger dan rouwstukken, rouwharten en rouwkransen. De rouwboeketten zijn niet voorzien van waterhoudend steekschuim, deze moeten tot aan de uitvaart in het water worden gezet. Daarom adviseren wij u deze op de dag van de uitvaart of de dag ervoor te laten bezorgen.

Rouwstukken, rouwharten en rouwkransen zijn wel voorzien van waterhoudend steekschuim en kunnen enkele dagen voor de uitvaart worden bezorgd. U kunt bij elke categorie een bedrukt rouwlint en/of rouwkaart bestellen.

Landelijke bezorging

Met onze jarenlange ervaring zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelling met grote zorg wordt uitgevoerd. Uw bestelling kan landelijk worden bezorgd. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt uitgevoerd door een door ons zorgvuldig geselecteerde bloemist.